KARJAAN LEGENDAT

On kulunut yli 10 vuotta siitä, kun Karjaan kaupunki oli vielä olemassa ja Raaseporin kuntaliitokset toteutuivat vuonna 2009. Tämä huomioitiin järjestämällä 10300-näyttely ja sen avajaiset 29 joulukuuta vuonna 2018.

Näyttely symbolisoi pienen paikkakunnan yhteenkuuluvuutta yli kielirajojen, korostaen samalla tekijöitä, jotka ovat kautta aikojen tehneet Karjaasta kotoisan ja monipuolisen.
Vanhemman sukupolven paikalliset profiilit, yrittäjät, sekä erilaiset toimialat ovat näyttelyn keskipisteenä. Painamalla muotokuvia saat enemmän tietoa kuvista.

Näyttelyn aikana näytettiin kuvat niihin kuuluvien näyttelymuotoilun kera.

Maarit Feldt-Ranta toivotti avajaispuheellaan kaikki tervetulleeksi. Puheen voit lukea täältä.

Näyttelyn toteutti tuottaja Elin Sundell, valokuvaaja Ian Granström ja muotoilija Petri Horttana. Näyttely ja avajaiset toteutettiin Karjaan-Pohjan Säästöpankkisäätiön avustuksella. Avajaiset toteutettiin myös yhteistyössä Art Café Serendipityn, Bitozin ja PR-Printerin kanssa. Voit lukea enemmän avajaisista täällä (på svenska).

Kaikki sivustolla olevat kuvat ovat työryhmän omaisuutta. Sivustolla olevia kuvia ja muotokuvien kuvauksia saa jakaa, muttei käyttää muilla tavoilla.