POLITIIKKA JA YHTEISKUNTA 

Larah
Kuva: 2023

”Monimuotoisuus!”

Larah on kiinnostunut politiikasta ja yhteiskunnasta.
13 – vuotiaana hänet valittiin kotikaupunkinsa Raaseporin nuorisovaltuustoon. Hänelle tärkeitä aiheita ovat muun muassa tasa-arvo ja tulevaisuudessa Larah haluaa opiskella sosiologiaa ja yhteiskuntaoppia. 

Nuorisovaltuusto kokoontuu kerran kuussa ja sen lisäksi järjestetään pienempien työryhmien kokouksia ja osallistutaan tapahtumiin. Nuorisovaltuuston jäsenenä voi myös osallistua nuorena valtuutettuna kaupungin eri hallituksissa mikä on Larahin mielestä tärkeää.  

Larahin mielestä tuntuu myös mielekkäältä olla poliittisesti aktiivinen ja edustaa nuorten ääntä päättäjien kesken. Larah on oppinut paljon uutta ja katsoo maailmaa eri silmin olemalla kiinnostunut yhteiskunnasta. Hän seuraa aktiivisesti uutisia sosiaalisessa mediassa sekä myös enemmän traditionaalisissa medioissa. Valtuuston kokouksissa sekä erilaisissa kokoontumisissa hän on saanut uusia ystäviä ja oppinut tuntemaan samankaltaisia ihmisiä. 

Kaikki sivustolla olevat kuvat ovat työryhmän omaisuutta. Sivustolla olevia kuvia ja muotokuvien kuvauksia saa jakaa, muttei käyttää muilla tavoilla.