NUORI KARJAALLA

Karjaan kaupungin olemassaolosta on yli kymmenen vuotta – jäljellä ovat kuitenkin paikat, tyypit ja niiden loisto.

Tämä 10300 – näyttely kertoo millaista on olla nuori Karjaalla. Näyttelyssä näkyy ilo, intohimo ja kielimuurien yli kulkeva yhteenkuuluvaisuus samalla kun se tuo esiin vilkkaan paikkakunnan kulttuuririkkauden. Nuorempi sukupolvi, harrastukset ja yhdistystoiminta on keskiössä.

”Nuori Karjaalla” on luotu projektin 10300 raameissa jonka takana seisovat tuottaja Elin Sundell, valokuvaaja Ian Granström sekä taiteilija Petri Horttana – kaikki kotoisin Karjaalta. He haluavat eri tavoin vaalia kulttuurielämää Raaseporissa. Näyttely koostuu muotokuvavalokuvista ja haastatteluista, sekä esillä olevien valokuvien näyttelymuotoilusta. Kaikilla haastateltavilla on jokin yhteys paikkakunnalle.

Juhlistaaksemme vielä tulossa olevia taideteoksia, järjestää projekti 10300 yhdessä Luckan Raaseporin, TryckeriTeatterin, kaupungin nuorten palveluiden ja freelancetekijöiden kanssa vielä yhden nuorisotapahtuman 12 toukokuuta 2023. Lue lisää tästä

Projekti toteutetaan avustusten avulla. Avustukset tulevat Sparbanksstiftelsen i Karis-Pojo, Sophie von Julin stiftelsen ja Svenska kulturfonden. 

Kaikki sivustolla olevat kuvat ovat työryhmän omaisuutta. Sivustolla olevia kuvia ja muotokuvien kuvauksia saa jakaa, muttei käyttää muilla tavoilla.