TANSSI

Fannie och Ellen fotograferade vid dansstudions spegel

Ellen ja Fannie
Kuva: 2020

“Kaikki tuntevat toisensa, ei täällä ole niin paljon muuta tekemistä ilman harrastusta. Karjaa on mukava ja ihan okei kotikaupunki. Täällä tuntee olevansa kotona.”

Fannie ja Ellen tanssivat vapaa ajallaan tanssikoulu Hurjassa Piruetissa useana päivänä viikossa. Treenien lisäksi he ovat osallistuneet kilpailuihin ja erilaisiin esiintymisiin ympäri Suomen sekä myös ulkomailla, Kroatiassa, Espanjassa ja Italiassa. 

Tanssikoulu tarjoaa monta erilaista laji vaihtoehtoa ja tytöt ovatkin kokeilleet monia vuosien varrella, muun muassa commercial tanssia, nykytanssia, hip-hoppia, jazzia ja balettia. Tanssista taidelajina yhdistettynä liikkeisiin kasvaa niin sanottu yhteinen kieli. 

Tanssitunneilla harjoitellaan koreografiaa, isoja ja pieniä liikkeitä, ilmehdintää, ryhtiä sekä paljon muuta. Tanssi luo ja tuo iloisuutta ja sen mukana luovaa itseilmaisua ja vapauden tunnetta, tytöt kertovat. Vuosien varrella he ovat saaneet monia uusia ystäviä ja tanssikoulu tuntuukin heidän mielestään omalta tanssi perheeltä.

Kaikki sivustolla olevat kuvat ovat työryhmän omaisuutta. Sivustolla olevia kuvia ja muotokuvien kuvauksia saa jakaa, muttei käyttää muilla tavoilla.