SKEITTAUS

Fille
Kuva: 2020

“Skeittiparkki tuntuu kodilta täällä Karjaalla.”

Fille on rullalautailut jo vuodesta 2017. Ajoittain hän on
melkein päivittäisin lautaillut Karjaan skeittipuistossa, sään salliessa. Tämän lisäksi hän käy muissa puistoissa missä pystyy skeittaaman sisätiloissa. Filleä kiinnostaa skeittitapahtumat ja hän toivookin että tulevaisuudessa
löytyisi enemmän skeittihalleja läheltä.

Ennen skeittausta Fillellä oli monta erilaista harrastusta. Skeittaamisen hän aloitti juuri ennen yläastetta. Hän pitää
lajin vapaudesta. Vapaus antaa hänelle mahdollisuuden olla luova harjoittelun suhteen. Myös skeittilautoja on monia erilaisia joista löytyy valinnan varaa. On olemassa monia eri temppuja ja vaihtoehtoja harjoitteluun. Fille voi itse päättää milloin skeittailee, missä ja miten kauan. Hän valitsee mitä hän tekee ja mitä harjoittelee. 

Fille seuraa muita skeittityyppejä sosiaalisessa mediassa, kiinnostuksen ja inspiraation vuoksi. Harrastuksen kautta hän tapaa uusia ihmisiä skeittipuistoissa sekä tapahtumissa.

Karjaan skeittiparkin rakennutti Raaseporin kaupunki ja se vihittiin käyttöön vuonna 2015. Skeittiparkki sijaitsee Urheilupuiston vieressä. 

Kaikki sivustolla olevat kuvat ovat työryhmän omaisuutta. Sivustolla olevia kuvia ja muotokuvien kuvauksia saa jakaa, muttei käyttää muilla tavoilla.