MUSIIKKI

Felicia, Vide, Simon, Birk och Elias
Kuva: 2020

“Karjaa on välillä aliarvostettu. Täältä löytyy hienoja paikkoja, ja isoja kaupunkeja on lähettyvillä. Täältä löytyy paljon hyvää musiikkia. Jengi on ”nice” ja täällä on paljon kulttuuria.”

WaLe’s yhtye perustettiin vuonna 2016 viiden nuoren muusikon voimin. Felicia, Vide, Simon, Birk ja Elias tulevat Karjaalta ja Pohjasta, he soittavat pääasiassa musiikkia mitä he itse kuuntelevat ja mistä he saavat rakennettua hyvän kokonaisuuden. He valitsevat kappaleita joita heidän mielestään on hauskaa esittää, lähinnä covereita, mutta he ovat myös kokeilleet kirjoittaa omaa musiikkia. 

Yhtyeen instrumentteihin kuuluu kitara, rummut, basso, saksofoni, haitari, piano, keyboard sekä talk box. Yhtye haluaa viihdyttää yleisöä ja he kertovat että heillä aina on hauskaa keikoilla. Tänä päivänä he omaavat jo hyvät esiintymistaidot ja heillä onkin jo monta esiintymistä takana. Ennen konsertteja ja esiintymisiä he harjoittelevat ahkerammin ja tapaavat usein kerran viikossa. 

Kaikki yhtyeen jäsenet musisoivat vapaa ajallaan ja harjoittelevat kappaleita esityksiä varten. Jäsenet ovat oppineet ja opiskelleet soittimia ja musisointia eri tavoin. Osa heistä on opiskellut musiikkilinjalla, käynyt kansalaisopiston kursseja sekä ollut musiikkikoulussa pienenä. 

Kaikki sivustolla olevat kuvat ovat työryhmän omaisuutta. Sivustolla olevia kuvia ja muotokuvien kuvauksia saa jakaa, muttei käyttää muilla tavoilla.