MOOTTOREITA JA AUTOHIFI

Nico
Kuva: 2023

“Kolme huoltoasemaa mutta ei etanolia.”

Nico on aina ollut kiinnostunut autoista ja moottoreista. Yläasteikäisenä kiinnostus otti vauhtia ja hän alkoi fiksailla itse. Hän on oppinut enimmäkseen isältään, mutta myös netti ja kokeileminen on kasvattanut taitoja. Nicolla on aiemmin ollut mopo mutta tänä päivänä autot ja auton äänet ovat ykkössijalla ja paljon aikaa kuluu hallissa. Hän osallistuu myös erilaisiin autotapahtumiin, tapaamisiin ja ajaa myös itse aika paljon autoa.

Moottorien ja autohifin kanssa fiksaaminen on hauskaa mutta myös käytännöllistä, varsinkin jos auto on huollon tarpeessa. Autoa voi fiksailla ympäri vuoden ja Nicolla on onneksi käytössään halli jossa hommaa on helpompi hoitaa ja siellä hän majailee niin usein kuin kerkeää. Tämän lisäksi Nico seuraa päivittäin juttuja autoista, moottoreista, erilaisista äänijärjestelmistä ja muiden samankaltaisista projekteista. Eniten Nicoa kiinnostaa automerkeistä Volvo sekä vanhat autot. Suunnitteleminen, korjaaminen ja uuden asennus tuo sekä haastetta että iloa – valmiin tuloksen näky motivoi ja antaa hyvän mielen. 

Kaikki sivustolla olevat kuvat ovat työryhmän omaisuutta. Sivustolla olevia kuvia ja muotokuvien kuvauksia saa jakaa, muttei käyttää muilla tavoilla.