KÄSIPALLO

Li ja Isolde
Kuva: 2022

“Karjaa on käsipallo kaupunki. Täkäläistä fiilistä ei löydy muualta.”

Li ja Isolde ovat pelanneet käsipalloa ala-asteiästä lähtien aloittaen pallokoulusta. Jo syntymästään asti tytöt ovat oleskelleet pallohallissa mutta ovat myös kokeilleet muita harrastuksia. He pelaavat paikallisessa BK-46 seurassa ja treenavat käsipalloa ja kuntoliikuntaa peräti seitsemänä päivänä viikossa. Molemmat pelaavat useammassa sarjassa, eri pelipaikoilla ja eri ikäisiä vastustajia vastaan. Heidän mielestään itse peli on hauskinta vaikka tekniikkakin kiinnostaa. Isot ajot, hyvä vastustus, maalien teko sekä one on one haaste tilanteet ovat tyttöjen mielestä hyviä ja hauskoja tilanteita.

Käsipallon kautta Li ja Isolde saavat treenata fysiikkaa ja heidän mielestä käsipallo onkin se hauskin laji mitä he ovat kokeilleet. Jokavuotinen käsipallo matka on vuoden huippukohta. Hauskaa on sekä matseissa että itse reissaaminen. Käsipallo on tuonut tytöille monta lajitoveria sekä hyviä ystäviä. Käsipallo on suurta molempien perheiden sisällä ja seuraavat sekä ulkomaan otteluita ja kotiotteluita Karjaan Urheiluhallissa.

Kaikki sivustolla olevat kuvat ovat työryhmän omaisuutta. Sivustolla olevia kuvia ja muotokuvien kuvauksia saa jakaa, muttei käyttää muilla tavoilla.