Sture Walls, Karis Cykelcentral

”Karjaa on viihtyisä paikkakunta, joka on lähellä sekä Turkua, että Helsinkiä, kiitos rautatien. Kaikki palvelu on lähellä ja palvelu on monipuolista. Täällä on mahdollisuus moneen eri aktiviteetteihin, niin urheiluun, teatteriin kuin musiikkiin. Eri ihmisryhmien maahan muuttaminen on rikastuttanut aluetta.”

Karjaan Pyöräilykeskus on vuodesta 1952 ollut urheilu ja vapaa-ajan alojen toimia ja on toiminut samassa talossa vuodesta 1957. Yritys on pyörittänyt kauppaa ja huolto verstasta niin polkupyörille, mopoille että pienkoneille. Tämän lisäksi yritys on myös tarjonnut veteraani ajoneuvojen entisöintiä sekä myyntiä. Nykyään peräti kolme suvun sukupolvea ovat olleet osana toimintaa. Sture on ollut mukana 70-luvun alusta ja hänet voi nähdä kaupassa vielä tänä päivänä.

Sture on Karjaan Pyöräilykeskus-aikanaan tykännyt ihmiskontakteista ja itsenäisestä työskentelystä jota toiminta on mahdollistanut. Urheilusta, liikunnasta, sekä vanhojen esineiden entisöinnistä hän nauttii. Hän arvostaa, että on saanut mahdollisuuden kiinnostuksen kohteiden
toteuttamiselle toiminnan kautta.

Kaikki sivustolla olevat kuvat ovat työryhmän omaisuutta. Sivustolla olevia kuvia ja muotokuvien kuvauksia saa jakaa, muttei käyttää muilla tavoilla.